Herfstblues

Herfstblues

De herfst is in volle gang. Prachtige zonnige dagen worden afgewisseld met donkere regenachtige dagen. En ook al zijn er heus wel voordelen aan het veranderen van het seizoen – er mag weer een nieuwe garderobe aangeschaft worden! – ik heb toch wel last van lichtelijke herfstblues.

Ballerina’s en erotiekremmers

Ballerina’s en erotiekremmers

Ballet is het fraaie samenspel tussen muziek, theater en dans. Ballerina is het Italiaanse woord voor een vrouwelijke balletdanser. Ballerina’s dansen op spitzen: dunne, nauw om de voet sluitende schoenen met een verstevigde punt, om de enkel gebonden met satijnen linten. Gracieus is mijn woord voor zo’n mooie, slanke danseres die in perfecte harmonie met de muziek haar verhaal vertelt.

Maar er zijn ook andere ballerina’s en die vertellen iets heel anders...

Winterwensen

Winterwensen

Het showseizoen is weer in volle gang en ohhhh…..wat zijn de collecties weer prachtig! Ondanks het feit dat het nog enige tijd behoorlijk warm was buiten en we de zomerjurkjes nog steeds niet hoefden op te ruimen, ben ik al enige tijd volop in winterse sferen. Het modebeeld van deze winter is echt helemaal mijn smaak en ik vind het dan ook extra moeilijk om mij te beheersen niet van de catwalk af te springen en met deze prachtige outfits naar huis te rennen.

Italia: la vita è bella

Italia: la vita è bella

Eten enzo

Zo, dit wordt mijn eerste blog voor Fashion Bloggers Nederland. En ik heb er zin in en ben er klaar voor. Helemaal nu ik net uitgerust en wel terug ben van een indrukwekkende vakantie naar bella Italia. Ik houd van reizen, nieuwe mensen ontmoeten, de zon, mode en vooral van heel lekker (en soms veel te veel) eten en drinken.

“a smile is the prettiest thing you can wear”!!

“a smile is the prettiest thing you can wear”!!

Hi, mijn naam is Linda...a thirty something mix van een Javaanse moeder en een Nederlandse vader met een grote liefde voor familie, vrienden, mode en reizen. Ben geboren en getogen in Twente en heb als model het geluk dat ik veel reis. Hierbij vind ik dan ook veel inspiratie in o.a. mensen, cultuur, mode, muziek, eten en natuur. Voor mij is mode allesomvattend.

Mom in style

Mom in style

De laatste trends

Ik ben wat je noemt een hardcore fashion, beauty en lifestyle lover.
I live, breath and eat de laatste trends. Daarbij schrijf ik er graag over en deel ik al mijn belevenissen het liefst met jou. Fashion Bloggers Nederland is hét medium waar ik alles aan jou kwijt kan, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Blaque: een uniek jurken-concept

Blaque: een uniek jurken-concept
Afgelopen week gingen wij samen op pad. Allebei op zoek naar het perfecte jurkje. Beatrice voor een Glam feestje en Ingrid voor een bruiloft met de dresscode cocktail attire.

Aanrader! Relaxen bij Betuwsch Badhuys

Aanrader! Relaxen bij Betuwsch Badhuys

Een heerlijk dagje ontspanning, even uit de drukte en volledig tijd voor jezelf. Datgene wat we eigenlijk veel vaker moeten doen. Voor een dagje ons zelf in de watten laten leggen ging ik samen met vriendinnen naar het Betuwsch Badhuys. Laat mij je meenemen in ons dagje genieten.

Mijn beste keuze ooit

Mijn beste keuze ooit

Opeens heb je het en denk je; "Ik ga wat anders doen in mijn leven want hier word ik niet blij van!" Waarschijnlijk hebben de meesten van jullie die gedachte ook weleens door het hoofd laten gaan. Ik besloot er iets aan te doen! Ik weet nog precies wanneer ik van plan was om van carrière te veranderen. Ik studeerde economie en kreeg na de afronding van mijn opleiding gelijk een baan. Begrijp me niet verkeerd, ik was blij dat ik werk had! Maar ja, daar zat ik dan...

Jimmy Choo I love you!

Jimmy Choo I love you!

Wie kent ze niet de beeldschone schoentjes van Jimmy Choo met de torenhoge hakken? Niet altijd even gemakkelijk om op te lopen en vooral niet in te blijven lopen na een lange avond van sjansen en dansen. Menigmaal ben ook ik s’nachts terug gestrompeld naar huis in mezelf mompelend “ze doen echt heus waar geen pijn”.

Hallo SPRING, trek iets leuks aan we gaan!

Hallo SPRING, trek iets leuks aan we gaan!

Na een winter die eigenlijk nooit echt begonnen is, mogen we alweer de lente welkom heten. Mijn winterdepressie verlaat daarmee acuut mijn lichaam waardoor de leukere Ingrid weer tevoorschijn komt. En zo ook de nieuwe collectie-items in de stores. Dit is het moment waarbij het wel zo handig is om te weten wat nu de trends zijn voor dit seizoen. Want met de zonnige dagen in aantocht, krijgen we spontaan zin in het kopen en dragen van de nieuwe collectie/trend items.

Michael Kors Spring 2015 Accessoires

Michael Kors Spring 2015 Accessoires

“Accessoires maken een outfit” zeggen ze en ik kan niet anders dan dit beamen. Michael Kors verrast en verleidt ons keer op keer met geweldige collecties. Zo mooi zelfs dat je je glossy neer wilt leggen, waarin je net de mooiste plaatjes hebt kunnen bewonderen, om in en sprintje naar de winkel te rennen en daar zijn gehele collectie te kopen!

Breakfast @ Blushing

Breakfast @ Blushing

Vorig jaar gaf ik met Valentijn voor de Lifestyle Business Club een Ladies Red Carpet Brunch, dit jaar was het tijd voor een Pre Valentine Breakfast. De uitgewezen locatie voor een breakfast in ’t Gooi is Blushing, ook wel bekend als het Health Cafe van Gordon!

Bezoek aan het Museum of Bags and Purses

Bezoek aan het Museum of Bags and Purses

Tassenmuseum Hendrikje is echt een Fan-TAS-tisch museum! Het museum is het grootste tassenmuseum ter wereld en staat in de top 10 van beste modemusea in de wereld. Deze eer wordt gedeeld met onder andere het Costume Institute at the Metropolitan Museum (New York), het Museo de la Moda (Chili), het Victoria & Albert Museum (London) en het Museo Salvatore Ferragamo (Florence).

Pops of Color

Pops of Color

Vandaag mag ik aan de slag voor mijn eerste blog op Fashionbloggers.nl, hoe leuk is dat! Mijn liefde voor mode en stylen kent letterlijk geen grenzen. Door mijn werk als Fashion Consulente geloof ik er heilig in dat wanneer je lekker in je vel zit, je dit ook uitstraalt en je zelfvertrouwen een enorme boost krijgt.