Love2braid 'Let your hair do the talking’

Love2braid 'Let your hair do the talking’
Na jarenlange ervaring in het vlechten van haar, heeft Ramona Krieger van haar passie haar werk weten te maken. Met haar bedrijf 'Love2braid' heeft ze met haar expertise een scala aan arrangementen weten te ontwikkelen. Zo kan iedereen die geïnteresseerd is om op verschillende manieren te leren vlechten een Workshop volgen.

Braidstyling is en blijft een trend.
Braid vlechten staat al een tijdje op de kaart en was niet alleen te zien op de catwalk tijdens Fashion Week Milaan, maar breekt nu ook door in het hedendaagse straatbeeld, festivals, foto shoots en magazines. Ook aanstaande bruiden die exclusiviteit en originaliteit in hun bruidskapsels zoeken gaan voor 'Bridal Braids’.

001 love 2 braid
002 love 2 braid

De behoefte en interesse om ook zelf te leren vlechten ligt niet alleen bij vrouwen, maar ook mannen delen deze interesse. De Beautybranche is er helemaal weg van en Love2Braid opent haar deuren om alle technieken te delen met o.a. haarstylisten en make-up artiesten, die het vlechten ook in hun pakket willen opnemen. Naast de basis en gevorderden workshops wordt er dit jaar een workshop 'Braids by Men' gestart. Hierin leren mannen de basistechnieken waarbij ze de haren van hun dochter, nichtjes, zusjes, etc. kunnen voorzien van een leuke haardo.

Ramona Krieger blijft zich constant ontwikkelen en gaat continue de uitdaging aan met haar eigen creativiteit om zo als "Braid stylist" steeds het beste uit haar zelf te halen. In 2015 was Love2Braid de eerste in NL met een exclusieve foto shoot waarin de 'Menbraids' werden belicht, waardoor er op social media een ware hype is begonnen en de foto's door liefhebbers massaal werden gedeeld.

004 manbraids

Haar wens..
"Om ooit mee te kunnen doen aan ‘de AvantGarde Coiffeur Award’ zou top zijn, maar of daar het fenomeen 'Braidstylist' wordt toegelaten is iets anders. Want het is een 'titel' die nieuw is op de markt betreft de Hairstyling, maar wie weet kan ik daar ooit mijn werk en kwaliteiten laten zien!" 'We all needmore Fashion in hair'

In het voorjaar van 2016 lanceert Love2Braid een ‘TeamUp’ meer info hierover kan je volgen op de website. 

Wil je ook graag een workshop volgen om alle vlecht technieken te leren?
Meld je dan aan via de website www.love2braid.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer inspiratie kan je love.2.braid ook volgen op Instagram en Pinterest 

003 love 2 braid