Voor iedere vrouw de juiste schoen

Voor iedere vrouw de juiste schoen

Enorm populair

Het in 1967 opgerichte Duitse label Tamaris creëert nog steeds ieder seizoen een gevarieerde schoenenlijn die wordt opgepikt door modebewuste vrouwen. Zo heeft een op de twee Duitse vrouwen er minstens 1 paar van in de kast staan. Je kunt dus wel zeggen dat het label ongekend populair is bij onze oosterburen. Maar ook in Nederland en zelfs in heel Europa is het een van de bekendste schoenenmerken.

Geslaagd recept

Het recept voor Tamaris schoenen is net zo simpel als dat het geniaal is.
De schoenen zijn van uitstekende kwaliteit, gecombineerd met een eigentijds design tegen een goede prijs. Of je nu op zoek bent naar een hele bijzondere schoen voor een speciale gelegenheid of een casual sneaker: Tamaris heeft het allemaal.

Kies je stijl

De collectie van Tamaris bestaat uit drie verschillende lijnen: Tamaris, Tamaris Trend en Tamaris Active. De elegante modellen van Tamaris, met een kleine casual touch, zijn perfect om elke dag naar het werk te dragen. Tamaris Trend is de meer jeugdige en designlijn met kenmerken van de allerlaatste modetrends. Tamaris Active is er voor vrouwen die gaan voor comfort in hun vrije tijd.

Meer dan fashion

Tamaris is er voor trendsetters en toekomstige trendsetters, maar het label wordt niet alleen maar gekenmerkt door fashion en trends. Bij Tamaris zijn ze continu aan het innoveren om aan alle wensen van schoenliefhebsters te voldoen. Dus of je nu op zoek bent naar een klassieke of elegante schoen, of juist toe bent aan een sportief of casual model, bij Tamaris vind je jouw perfecte passende schoen.

Wie de schoen past…

Bij Schuurman Schoenen kun je op je gemak de vele modellen van Tamaris bekijken en bestellen.