Mooie schoenen, mooie mensen

Mooie schoenen, mooie mensen

Meer dan 100 schoenenmerken

Bij Van Arendonk weten ze alles over de laatste schoenentrends. Je bestelt hier eenvoudig online de mooiste schoenen, tassen en accessoires. Van Arendonk heeft een zeer uitgebreide schoenencollectie met (meer dan 100!) hele fijne merken, zoals Sendra, Nubikk, Marc Cain, Maripé, Via Vai en Michael Kors.

Van FlipFlops naar Enkellaarzen

Nu het zomerseizoen weer ten einde loopt, wordt het tijd om de flipflops in te ruilen voor een paar schoenen die de herfstdagen kunnen doorstaan. Favoriet bij ons op de redactie zijn de altijd fijne dames enkellaarsjes. Van Arendonk heeft ook hier ruime keuze in. Van stoer zwart tot bontgekleurd en van een sexy punt met hoge hak tot enkellaarsjes met een ronde neus en een stevige blokhak.

Onmisbaar

Enkellaarsjes zijn eigenlijk gewoon onmisbaar in je garderobe. Ze doen het altijd goed. Onder een eenvoudig jurkje wanneer je gaat shoppen, onder je favoriete jeans tijdens een weekendje weg of combineer jouw laarsjes met een mooie wijdvallende broek naar kantoor.

Schoenen en meer

Laat je inspireren door de ruime keuze die je bij VanArendonk.nl vindt. Niet alleen dames, maar ook mannen kunnen hun hart ophalen bij Van Arendonk met onder meer de nieuwste modellen van Floris van Bommel, Santoni, Magnanni en HUGO BOSS. En om het helemaal compleet te maken kun je hier ook een bijpassende tas of riem bestellen, zodat je altijd goed voor de dag komt.