As pure as possible

As pure as possible

Zelf je haar kleuren

Vind je het ook zo tijdrovend en duur om elke keer naar de kapper te gaan om je haar te laten verven? Dan kun je er voor kiezen om het zelf te doen. Maar ja, de haarverf die je in de winkel kunt kopen is door allerlei toevoegingen vaak slecht voor je haar én het is altijd maar afwachten of de kleur op de verpakking hetzelfde is als de daadwerkelijke kleur van je geverfde haar. Gelukkig is er nu WECOLOUR.

Zo puur mogelijk

WECOLOUR is eind 2014 opgericht door kapper Mike Degger en Marije de Jong. Zij wilden een zo puur mogelijke haarverf voor een betaalbare prijs ontwikkelen. En dat is gelukt. De haarverf van WECOLOUR is nog wel steeds haarverf met waterstofperoxide (de enige manier om grijze haren te verven), maar de verf is zo natuurlijk mogelijk gemaakt. Het bevat véél pigment voor een krachtige, lange dekking en verzorgt je haar zodat het glanst als nooit tevoren.

Met een klik de juiste kleur

De website wecolour.com geeft haarkleuradvies en helpt je met een aantal korte, eenvoudige vragen over je haar (‘in welke haarkleurgroep val je’, ‘is je haar nu gekleurd’) bij het kiezen van de juiste kleur. Weet je al welke natuurlijke haarverf je wilt, bestel dan direct uit een van de 18 kleuren. Vandaag besteld, morgen in je brievenbus. Hoe fijn is dat? 

Veel voor weinig

Voor slechts €19,95 heb je al een haarverfpakket van WECOLOUR in huis. Naast de haarverf vind je ook een shampoo en conditioner (15 ml), een verfkwastje en plastic handschoenen in de toffe verpakking. Bestel je voor de eerste keer bij WECOLOUR? Ontvang dan maar liefst €10 korting!

Colour up your life

Ga naar www.wecolour.com om nóg meer kleur in je leven te brengen.

natuurlijke haarkleur voor thuis

wecolour natuurlijk haarverf